Werkvoorbereider logistiek

06.07.2023 / bergen op zoom

Jij bent een absolute specialist in de logistiek en kijkt ernaar uit om dit proces optimaal te organiseren binnen microbeton.   

Jij bent een belangrijke spil tussen collega’s in de logistiek en op kantoor. Als werkvoorbereider binnen microbeton ben je coördinator voor het transport en de logistiek. Dit proces omvat vele facetten waardoor je een dynamische rol mag verwachten waarbij je zowel op kantoor als op ons buitenterrein actief bent.

Ben jij onze nieuwe logistieke topper bij microbeton?

Wij zijn microbeton en ons team bestaat uit nieuwsgierige vakmensen voor wie niets onmogelijk is. Wij zijn ons bewust van de vele mogelijkheden die hogesterktebeton biedt voor het vervaardigen van elementen. Hierdoor zoeken wij constant naar betere oplossingen en breiden we onze kennis voor slimme productieprocessen verder uit. De sterke focus op prefabricatie maakt ons een pionier in de dynamische bouwwereld.

 

Ben jij onze nieuwe collega die zowel het transport als de logistiek binnen microbeton gaat coördineren? Lees dan snel verder!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag met een goede bak koffie en loopt direct door naar je collega’s op het buitenterrein. Je collega’s zijn de trailers inmiddels al aan het laden en je ziet dat ze voor lopen op schema, klasse mannen! Voor morgen is er een nieuwe prioriteit toegevoegd aan de planning, na communicatie welke elementen het betreft vervolg je je weg terug richting kantoor.

Je hebt vandaag op de agenda staan dat je met alle nieuwe projecten in aantocht een indeling gaat maken voor het plaatsen van de elementen op het tasveld. Door dit zo optimaal mogelijk in te regelen kunnen de transporten makkelijk en snel geladen worden en hebben we een goed overzicht waar welk gereed element zich bevindt. Je pakt direct door met het maken van de vrachtindelingen, want de komende maanden vertrekken er honderden elementen richting de opdrachtgever en jij zorgt ervoor dat dit in goede banen verloopt.

Inmiddels melden de eerste chauffeurs zich en word je gebeld door de office manager of de transportbonnen al gereed zijn. Dit had je gisteren al geregeld waardoor je de chauffeur direct door kan verwijzen naar de te laden vracht.

Na een goede lunch en een heerlijk vers soepje neem je contact op met de transporteur om de planning van de transporten door te nemen. Het ziet ernaar uit dat onze vaste transporteur alle aanvragen kan vervullen waardoor je vandaag tijd overhoudt om aan de slag te gaan met het maken van de uitrekstaten voor nieuwe potentiële projecten.

Na overleg met je collega zijn alle gemaakte uitrekstaten duidelijk en kunnen verwerkt worden in het offertetraject. Ook het tekenwerk heb je gecontroleerd waardoor je vandaag als laatste taak op de agenda hebt staan om instortvoorzieningen te bestellen. Met een voldaan gevoel sluit je de dag af, wens je je collega’s een fijne avond en stap je in de auto om te gaan genieten van je avond.   

Wanneer staat de koffie klaar?

  • Wanneer jij een logistieke/transport achtergrond hebt;
  • Jij nieuwsgierig bent naar onze producten, onze opdrachtgevers en ons DNA;
  • Wanneer je fulltime beschikbaar bent en het geen issue vindt om zo nu en dan wat langere dagen te maken;
  • Communicatief sterk bent in zowel de Nederlandse als Engelse taal
  • Jij nu al energie krijgt van deze nieuwe job!

ONS DNA

  • Kijk hiervoor vooral op de website | microbeton.nl |
  • Maar wat je daar niet leest is dat jij iedere dinsdagmiddag wordt uitgedaagd voor een intensieve bootcamp. Een uur lang knallen met een grote groep collega’s;
  • Wij zijn een jonge organisatie met een uitstekende focus op gezonde groei;
  • Jij aard goed in ons team wanneer jij excelleert in jouw vak, jij een hulpvraag niet uit de weg gaat en jij gelooft in onbegrensde mogelijkheden;
  • Als microbeton maken wij onderdeel uit van Concrete Valley Group. Een uniek platform waar kennis en innovatie gebundeld wordt om opdrachtgevers zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, neem dan contact op met:

Michelle Sinke of Rowena Siemons | Afdeling HR Concrete Valley Group B.V. | solliciteren@concretevalley.nl | 0164 – 274 276