Onafhankelijke ondernemingen

We innoveren, produceren en creëren.

Onze bedrijven

Meer dan 150 mensen en 19 nationaliteiten werken bij Concrete Valley verdeeld over zeven ondernemingen. Elke dag creëren we door slimme en innovatieve methoden architectonische, industriële en functionele prefab producten en elementen. We werken wereldwijd onder meer aan waterveiligheid, stedelijke woningbouw en opslag voor nieuwe en schone grondstoffen.

Smart

Elke dag creëren we door slimme en innovatieve methoden architec-tonische en functionele producten en oplossingen.

Sustainable

Voortdurend zijn we op zoek naar duurzamere grondstoffen voor een minimale impact op het milieu.

Quality

Kwaliteit gaat boven alles. We hebben de drive om het altijd beter te doen. Van concept tot realisatie, elk kleinste detail geldt.

Microbeton®

Specialist in lichtgewicht, prefab beton elementen. Microbeton produceert architectonische elementen gemaakt van ferrocement, een hoogwaardige hoge sterkte beton met structurele en materiele optimalisatietechnologie voor nieuwbouw, renovatie- en transformatiebouw.

Naar Microbeton

Ferrocem®

Losmaakbare en zeer materiaalefficiënte balkons geschikt voor duurzame renovatie-, transformatie- en nieuwbouw. Ferrocem produceert balkons die volledig vooraf geassembleerd op de bouwplaats worden geleverd en daarmee makkelijk en snel worden bevestigd.

naar Ferrocem

Vovosa®

Specialist in interieurbouw. Vovosa ontwerpt en maakt complete interieurs, keukens, kozijnen en meubels voor de zakelijke markt en particuliere markt. Een modern bedrijf dat zich kenmerkt door kwaliteit, ervaring waarin elk detail telt.

Naar Vovosa Interieurbouw

Waco®

Infrastructurele, industriële, civiele en complexe oplossingen. Waco produceert high-quality prefab elementen die uitblinken in techniek en grootte. Een betrouwbare en ervaren partner voor grote projecten die afwijken van de standaard.

Naar waco

mbX®

Makers van architectonische gevels met tijdloze aantrekkingskracht. Beeldbepalende gevels vrij van vorm, kleur en grootte. De geveloplossingen van mbX kenmerken zich daarnaast door onbegrensde mogelijkheden en unieke aantrekkingskracht.

Naar mbX

Timber Structures®

Specialist in het maken van mallen. Het vakmanschap dat de basis vormt voor alle elementen die binnen Concrete Valley worden gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig worden de mallen efficiënt en duurzaam geproduceerd.

Concrete Valley Projects Ltd

Projectteam in de United Kingdom waar Concrete Valley Projects Ltd de verkoop en projectleiding verzorgt voor onze projecten in Londen en daar buiten.

Naar Concrete Valley Ltd. (United Kingdom)

Onze geschiedenis

1888

Waco

Waning & Co (Waco) wordt opgericht als Rotterdamse cementsteenfabriek in Rotterdam in 1888.

1979

Ferrocem

Ferrocem wordt opgericht, een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en productie van jachten gemaakt van ferrocement.

1998

Microbeton

Microbeton neemt Ferrocem over en richt zich op lichtgewicht elementen voor de bouw.

2012

Concrete Valley Group

Waco en Microbeton bundelen de krachten en Concrete Valley Group wordt opgericht.

2014

mbX

mbX ontstaat uit Microbeton als producent van architectonische gevels in Nederland.

2017

Concrete Valley Ltd. (Verenigd Koninkrijk)

De elementen van mbX, Waco en Microbeton worden door Concrete Valley ltd projects verkocht, begeleid en geïnstalleerd in de UK.

2023

Ferrocem

Uit Microbeton ontstaat Ferrocem, producent van duurzame en losmaakbare balkons.

Sleep om verder te gaan