Werk in een wereld vol onbegrensde mogelijkheden

Als werkgever vinden wij vitaliteit belangrijk en
staan onze mensen en hun gezondheid centraal. Dit doen wij door persoonlijke aandacht en hun ontwikkelingen. Concrete Valley wil de beste mensen vinden en houden. Persoonlijke benadering en aandacht voor personeel en persoonlijke ontwikkeling staan daarbij centraal.

Bij Concrete Valley geloven wij in de kracht van persoonlijk contact. Wij geloven dat onze mensen het verschil maken in de Valley. De waardering voor onze medewerkers zien zij terug in een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht. Ook vitaliteit is hierin een belangrijke pijler.

Onze mensen kenmerken zich door hun resultaatgerichtheid, zelfstandigheid en tomeloze energie. Hierdoor realiseren wij kwalitatief hoogstaande projecten en tevens een plek waar onze medewerkers zich goed kunnen ontwikkelen. Werkplezier is hierin cruciaal en wij besteden dan ook veel aandacht aan het samen ontwikkelen van dit plezier!

Zelfstandigheid

Vitaliteit

Plezier en waardering

Vacatures

Bij Concrete Valley zijn wij altijd op zoek naar gedreven en ambitieuze collega’s.
Vind hier je toekomst bij Concrete Valley.

Open SOLLICITATIE

Hebben wij je interesse gewekt, maar helaas geen passende vacature? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talenten! Stuur je CV met begeleidend schrijven naar solliciteren@concretevalley.nl en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

LEES MEER

Mengmeester

HR Adviseur
Concrete Valley

      Bergen op zoom

     Nederlandse versie

  BEKIJK VACATURE

Mengmeester

Heftruck chauffeur mengcentrale Concrete Valley

      Bergen op zoom

     Nederlandse versie

  BEKIJK VACATURE

Mengmeester

Mengmeester bij
Concrete Valley 

      Bergen op zoom

     Nederlandse versie

  BEKIJK VACATURE

constructeur bij
concrete valley 

      Bergen op zoom

     Nederlandse versie

  BEKIJK VACATURE

allround productiemedewerker

Productiemedewerker bij
mbX

      Bergen op zoom

     Nederlandse versie

  BEKIJK VACATURE

modelmaker bij Timber Structures

Modelmaker bij
Timber Structures

      Bergen op zoom

     Nederlandse versie

  BEKIJK VACATURE

Medewerkers aan het woord

Bartek Kryza, kwaliteitscontroleur
— Microbeton

Acht jaar geleden ben ik gestart bij microbeton als productiemedewerker. Met een tussenstap op de mengcentrale ben ik doorgegroeid naar de functie van kwaliteitscontroleur. Via microbeton heb ik de kans gekregen om diverse opleidingen te volgen in mijn vakgebied. Hierdoor zit ik nu in de afrondende fase van de studie Betontechnologie. Het klinkt misschien wat cliché, maar er is geen dag hetzelfde in mijn werk. De diversiteit aan taken zorgt voor veel afwisseling en hierdoor blijf ik scherp op een zo’n hoog mogelijke kwaliteitsstandaard. Naast de dagelijkse werkzaamheden ben ik ook regelmatig in het lab te vinden waar ik onderzoek doe naar nieuw cement of een nieuw kleur mengsel.

Gerard Adriaenssen, bedrijfsleider modelmakerij
— Timber Structures

“Sinds 2014 ben ik werkzaam in de modelmakerij van Concrete Valley, sinds Maart 2020 zijn wij zelfstandig gaan opereren onder de naam Timber Structures B.V. Wij worden binnen The Valley “de kunstenaars van hout” genoemd. Wij staan aan het begin van een proces waarin de mal de voeding is voor een eindproduct. Zonder mal kunnen er geen elementen gerealiseerd worden, dus wij voelen ons dan ook erg verantwoordelijk hiervoor. Wij hebben een team met ieder zijn eigen specialisme, dat stelt ons in staat om bij ieder mal vraagstuk een oplossing aan te bieden.”

verhalen

werkvoorbereider

De werkdag van Bartek 
Kwaliteitscontroleur | microbeton

“Het is net als bij een bakker. Je moet precies de juiste ingrediënten toevoegen”

  Kijk mee met Bartek

allround productiemedewerker

De werkdag van Hanno
Werkvoorbereider | mbx

“Iedereen in de productie heeft zijn eigen project. Het is mijn taak om de jongens in de productie te ontzorgen zodat zij zo goed mogelijk het werk kunnen doen.”

  Kijk mee met Hanno

Daarom concrete valley

Werkplezier

Met elkaar kijken we wat werkplezier voor jou betekent en hoe we daar invulling aan kunnen geven. Aan de hand van de uitkomst stellen wij het arbeidsvoorwaardenpakket samen.

Vitaal

Het welzijn van onze mensen vinden wij enorm belangrijk. Daarom besteden wij binnen
Concrete Valley extra aandacht aan vitaliteit. Iedere dag wordt er vers fruit bezorgd op je werkplek. Wekelijks kan je deelnemen aan de bootcamp training op het terrein van Concrete Valley en jouw loopbaan planning wordt toekomstbestendig ingericht.

Zelfstandig

Kenmerkend voor alle posities binnen Concrete Valley is zelfstandigheid. Wij vinden het belangrijk dat jij zelfstandig en gedisciplineerd opereert. Naast het waarborgen van een optimale kwaliteit wordt ook jouw persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd.

WERKPLEZIER

vitaliteit & gezondheid

zelfstandig & ondernemend

TrotS & betrokken

Aandacht & respect voor elkaar

Persoonlijke benadering