ONZE MERKEN

Concrete Valley is een collectief van onafhankelijke en onderscheidende bedrijven. Ieder bedrijf heeft zijn eigen unieke expertise, kennis en ervaring. Samen, bieden zij een volledig aanbod in geprefabriceerde producten. Van standaard prefab betonelementen tot complexe uitdagingen.

Concrete Valley is een collectief van onafhankelijke en onderscheidende bedrijven. Ieder bedrijf heeft zijn eigen unieke expertise, kennis en ervaring. Samen, bieden we een volledig aanbod in betonoplossingen. Van standaard betonelementen tot complexe uitdagingen en productie van unieke beton elementen uitgevoerd in glasvezelversterkt beton of ferrocement.

‎‎WACO ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎/‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎‏‏‎MICROBETON‏‏‎‏‏‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎/‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎MBX‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎/‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎Concrete valley projects‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎/‏‏‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎Timber structures

Met meer dan 100 jaar ervaring is Waco de specialist op het gebied van constructieve betonproducten voor de grond, weg en waterbouw (GWW), bouw en de petrochemische-industrie.

Sinds 1888 biedt Waco betonproducten voor de offshore, woningbouw, industriële en civieltechnische projecten. Met behulp van onze ruime ervaring en moderne technieken ontwikkelen, ontwerpen en vervaardigen we constructieve en architectonische prefab-elementen. Alle producten zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, en kunnen naar wens worden vervaardigd.

Waco is expert op het gebied van betonnen constructieve balken en kolommen, tunnels, rioolgemalen, bruggen, duikers en gevelelementen. Zij werken altijd nauw samen met opdrachtgever om er zeker van te zijn dat aan de constructieve eigenschappen, duurzaamheid en gewenste levensduur wordt voldaan.

Voor de woningbouw heeft Waco een zeer breed scala aan producten die zij aanbieden zoals sandwichelementen, wanden, balken, kolommen, trappen, galerijen en balkons, standaard of op maat gemaakt. Naast de productie van losse elementen produceert Waco veelal serieproducties. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van efficiënte assemblagetechnieken, waardoor de kwaliteit en efficiëntie op een zeer hoog niveau ligt.

LEES MEER OP WACO.NL

Specialist in ferrocement, makers van lichtgewicht producten.

microbeton produceert elementen van ferrocement. Ferrocement is een bouwmateriaal, samengesteld uit cement en één of meerdere lagen fijnmazige wapening. Door de zeer fijne korrelopbouw en het gebruik van hoogwaardige materialen, wordt een zeer dicht oppervlak gecreëerd. Zo dicht dat water niet in het oppervlak doordringt. Hierdoor volstaat een minimale materiaaldekking op het onbehandelde wapeningstaal. Op basis van deze eigenschappen construeert microbeton zeer sterke en lichte elementen.

microbeton gaat heel bewust om met het gebruik van grondstoffen. De elementen
die microbeton maakt bevatten gemiddeld 70 procent minder materiaal.

Het eigen gewicht van de elementen wordt hiermee tot 70 procent gereduceerd. Dit zorgt voor substantiële besparingen in de montage, ophangconstructie en fundering. Hierdoor zijn ferrocement producten van microbeton uitermate geschikt voor renovatie en transformatie projecten.

LEES MEER OP MICROBETON.NL

Specialist in glasvezelversterkt- en hogesterktebeton, makers van geometrisch complexe elementen.

mbX is een jong bedrijf met een frisse kijk op het gebruik van mallen en materiaal.
Op basis van slimme engineering en data kan vrijwel iedere vorm gemaakt worden. mbX vindt dat de ontwerper zo min mogelijk beperkt mag worden door het materiaal. Met dit in gedachte ontwikkelde mbX in eigen beheer innovatieve productiemethoden om efficiënt elementen met complex geometrische vormen te maken.

In de loop der tijd is geïnvesteerd in innovatieve software en geavanceerde machines. Hierdoor kan maximale vormvrijheid worden bereikt. mbX modelleert en produceert de meest complexe elementen en biedt maatoplossingen voor tal van bouwkundige uitdagingen. Een voorbeeld zijn de unieke flexibele mallen, deze worden volledig in eigen beheer ontworpen en geproduceerd.

 Dit biedt ongekende mogelijkheden voor het produceren van bijzondere en volledig op maat gemaakte elementen van GRC of HPC.

Door het gebruik van onze flexibele mallen en het werken met ultra dunne schaaldiktes wordt veel materiaal bespaard. Mallen worden hergebruikt en het materiaal wordt gerecycled. Hiermee zijn de producten van mbX duurzaam en wordt de impact op het milieu geminimaliseerd.

LEES MEER OP MBX.NL

Turn-key oplossingen voor projecten inclusief montage.

Projecten met een integraal karakter waar bijvoorbeeld meerdere producten en installatie zijn inbegrepen worden uitgevoerd door het team van Concrete Valley Projects.

Specialist in houtbewerking, makers van houtconstructies en mallen.

Binnen Timber Structures worden mallen en modellen geproduceerd. Met een modern machinepark en onze grote CNC machines kunnen alle complexe modellen binnen Concrete Valley worden gemaakt. Het vakmanschap binnen Timber Structures staat op een zeer hoog niveau en is bepalend voor de kwaliteit van de eindproducten die wij leveren.