Allround Productiemedewerker mbX M/V

20.07.2022 / bergen op zoom

mbx in 40 seconden

Wij zijn mbX en van mening dat materiaal nooit een beperking mag zijn voor het ontwerp. Als één van de specialisten gevestigd op het Concrete Valley terrein maakt mbX exclusieve gevels voor high-end gebouwen en uitdagende, iconische gebouwen gekenmerkt door de vormvrijheid in Nederland en de UK. Onze unieke betonmixen geven onze geveloplossingen een gepolijste en onverwachte warme uitstraling met een unieke aantrekkingskracht. Dit creëren wij met behulp van onze beste engineers en zeer gedreven productiemedewerkers. Wij zijn een jong bedrijf en hebben een frisse kijk op het gebruik van mallen en beton..

THINK IT. SEE IT. MAKE IT.

Meewerken aan een bijzonder concept en verantwoording dragen over een uniek eindproduct?

De nieuwe positie binnen Concrete Valley is een veelomvattende baan. Afhankelijk van je ervaring, interesse en ambitie bepalen wij in samenspraak met jou waar jouw capaciteiten het beste tot zijn recht komen.

De functie verschilt per specialisme, dat maakt het ook zo uitdagend om te werken in The Valley. Om je een globaal beeld te geven van de functie hebben wij een opsomming gemaakt van wat je mag verwachten op een reguliere werkdag

Zo ziet jouw dag eruit: 

  • Je start de dag met het ontkisten van elementen;
  • Na het schoonmaken van de mallen, start je met inbouwen;
  • Je controleert bij aanvang en tijdens het proces de maatvoering van de mallen aan de hand van de tekening;
  • Je ondersteunt je collega’s bij het storten van beton;
  • Je zorgt dat de werkplek opgeruimd is en de dag voor morgen wordt voorbereid.

Mocht er nog tijd over zijn dan ben je ook beschikbaar voor het verrichten van hand- en spandiensten. Dit maakt de functie dan ook tot allround productiemedewerker.

In deze functie is het zeer belangrijk dat je nauwkeurig bent. Het is erg belangrijk tussentijds te controleren of de uitvoering in overeenstemming met de tekening is.

Dit vinden wij belangrijk

  • • Je hebt ervaring en/of affiniteit met techniek. Ervaring in de betonindustrie is een pré;
  • Je bent een leergierig persoon;
  • Je bent nauwkeurig en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan;
  • Je bent flexibele ten aanzien van werktijden en werkzaamheden;
  • Wanneer je in bezit bent van een certificaat voor de heftruck, bovenloopkraan is dit een pré.

Werken bij Concrete Valley?

Werken bij Concrete Valley betekent werken in een enthousiaste, ambitieuze, maar vooral ook plezierige werkomgeving. Vitaliteit vinden wij belangrijk binnen Concrete Valley. Zo verstrekken wij dagelijks vers fruit en kun je wekelijks meedoen aan de bootcamp bij ons in The Valley.

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie aan. Uiteraard maakt een passende financiële beloning onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Neem dan contact op! klik op de onderstaande button of  stuur een bericht met jouw CV naar Rowena Siemons, HR Manager Concrete Valley
E. solliciteren@concretevalley.nl | T. 0164-274250.

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, png, rtf, pdf, doc, docx. Max. file size: 10 MB