Timber structures neemt Vovosa interieurbouw over en breidt werkzaamheden uit

Timber Structures, onderdeel van Concrete Valley Group, heeft  interieurbouwer Vovosa en haar activiteiten overgenomen. Vovosa uit Bergen op Zoom is al 127 jaar een begrip als het gaat om houtbewerking en moderne interieurbouw. De overname van Vovosa past binnen de strategie om te groeien binnen de (interieur) houtbewerkingsmarkt waarin Timber Structures als mallenmakerij zich reeds al begeeft.

Groeipotentie

Sjoerd der Weduwe (directeur Timber Structures, Concrete Valley Group)
“Met de overname creëren we binnen Timber Structures meer draagkracht en groeipotentie. Naast dat we voor alle Concrete Valley companies de mallen maken, werken we nu ook voor bedrijven en particulieren buiten de groep. We zien daar een flinke groei in en ontwikkelmogelijkheden voor onze veelal jonge werknemers.” 

geautomatiseerde processen 

Wim Doggen (voormalig eigenaar Vovosa)
“Vovosa heeft in Timber Structures een jonge en gedreven overnamepartij gevonden. Een goede combinatie, want ook hier werken allemaal jonge mensen die houden van het houtbewerkingsambacht dat samengaat met geautomatiseerde processen die steeds meer data gestuurd zijn. Als 14 jarige jongen had ik mijn eerste vakantiebaantje bij Waco, dat ook onderdeel is van Concrete Valley. Dan komt het op die manier ook weer samen.”

De overname heeft geen praktische gevolgen voor klanten van Vovosa. De werkzaamheden zullen blijven plaatsvinden vanuit de werkplaats en kantoor aan de Oude Moerstraatsebaan 58. Ook het voltallige team zal werkzaam blijven bij Vovosa.

Over concrete valley

Concrete Valley Group bestaat momenteel uit vier bedrijven: Timber Structures, Waco, mbX en microbeton. Met uitzondering van Timber Structures zijn alle bedrijven gespecialiseerd in innovatieve en duurzame betonoplossingen. Van lichtgewicht balkons en grootschalige architectonische gevels tot aan duikers en bruggen. Mallen en modellen voor de betoninnovaties worden geproduceerd door Timber Structures. Alle bedrijven werken vanuit één locatie gelegen in het zuiden van Nederland: In The Valley. Meer weten over de overname, Vovosa of Timber Structures? Neem contact op via de button.