Mengmeester M/V

31.05.2021 / bergen op zoom

Concrete Valley

Concrete Valley is een creatieve productie-hub in Bergen op Zoom. Waar op dit moment vijf verschillende product specialisten zijn gevestigd. In The Valley worden slimme nieuwe technieken ontwikkeld, bedenken wij ideeën en worden er hoogwaardige producten gemaakt.

THINK IT. SEE IT. MAKE IT.

Wil jij werken in het kloppend hart van Concrete Valley.
Als Mengmeester bekleed jij een sleutel positie.

Zo ziet jouw dag eruit: 

Om 07:15 uur start je de werkdag bij Concrete Valley in het centrum van onze fabriek, de mengcentrale. Samen met je collega Mengmeester start je de machine op en zorgen jullie ervoor dat er beton gedraaid kan gaan worden. Gelukkig heb je hier nog de tijd voor, want tegen 09:00 uur komen pas de eerste beton aanvragen binnen. Tot die tijd controleer je de machine, werk je aan de kwaliteitsborging en controleer je of alle onderdelen in, op en rondom de mengcentrale schoon genoeg zijn om te starten met mengen. De eerste bestelling komt binnen en je voert de gegevens in zoals het receptuur dit aangeeft. Je blijft zelf met een kritisch oog kijken naar de samenstelling van het mengsel tijdens het draaien. Beton blijft een natuurproduct en je eigen kritische oog en gevoel leveren een grote bijdrage aan het totaalbeeld.

Als Mengmeester bij Concrete Valley bekleed je een sleutel positie. Je staat als Mengmeester aan het begin van het proces. Jij bent verantwoordelijk voor het tot stand komen van een optimaal mengsel en creëert hiermee de allermooiste elementen. Wanneer jij als Mengmeester projecten zoals het Amphia Ziekenhuis of het windmolenpark op het IJsselmeer aan je portefeuille toe kan voegen, dan geeft dat een kick! Je hebt binnen Concrete Valley een scala aan elementen waar jij het receptuur voor (door)ontwikkelt, mengt en aflevert. Het zijn reguliere en complexe mengsels, maar met name de siermengsels maken je dag als Mengmeester! Wij worden vaak gezien als pionier in onze sector. Wij zijn onderzoekers, durfallen en blijven het mengsel door ontwikkelen om de meest unieke elementen te creëren.

Jouw technisch inzicht en ervaring is essentieel voor deze functie. Je werkt aan een geautomatiseerde centrale waarbij kennis van de samenstelling van beton belangrijk is. Echter geloven wij erin dat met jouw technische vaardigheden, interesse en enthousiasme wij de beton kennis aan je over kunnen brengen. Je collega Mengmeester is een doorgewinterde betonlaborant die graag zijn kennis met je wil delen. Natuurlijk waar gewerkt wordt met een geautomatiseerde centrale ontstaan ook storingen. Je vindt het een uitdaging om hier je kennis toe te passen en de centrale zo snel mogelijk weer werkend te krijgen. Inmiddels zit je dag er bijna alweer op, je signaleert dat er grondstoffen bij besteld moeten worden en geeft je bestelling nog even door aan de leverancier. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles schoon achter gelaten wordt en je uitkijkt naar de volgende dag om weer mooie recepturen te draaien.

SAMENVATTEND

 • Je bent samen met je collega Mengmeester verantwoordelijk voor de mengcentrale. Van ’s ochtends opstarten tot ’s middags de werkplek opgeruimd achterlatend;
 • Je zorgt dat kwalitatief goede beton op het juiste moment op de juiste plaats wordt geleverd;
 • Je controleert tijdens het mengproces of er foutmeldingen/storingen zijn. Lost deze op en gaat verder met de vervolgwerkzaamheden van de dag;
 • Bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging;
 • “Last but not least”, je zorgt voor het schoonhouden van je werkplek en bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de centrale.

Dit vinden wij belangrijk

 • Ervaring in een technische dienst functie of een functie bekleed met een technisch karakter zijn essentieel voor het goed uit kunnen voeren van deze functie. Affiniteit met beton is een fijne bijkomstigheid;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Bent in het bezit van een diploma betonlaborant of -technoloog, of bereid om deze opleiding(en) te volgen;
 • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

ONS DNA

 • Kijk hiervoor vooral op de website | www.concretevalleygroup.com |
 • Maar wat je daar niet leest is dat je iedere dinsdagmiddag wordt uitgedaagd voor een intensieve bootcamp;
 • Wij zijn een groeiende organisatie met een uitstekende focus op gezonde groei;
 • Jij aard goed in ons team wanneer jij excelleert in je vak, jij gelooft in onbegrensde mogelijkheden;
 • Dat wij vitaliteit belangrijk vinden laten wij niet alleen terugkomen in onze bootcamp. Jij krijgt dagelijks vers fruit en haast bij alle trainingen en uitjes komt een actief component terug.

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Neem dan contact op! klik op de onderstaande button of  stuur een bericht met jouw CV naar Rowena Siemons, HR Manager Concrete Valley
E. solliciteren@concretevalley.nl | T. 0164-274250.

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, png, rtf, pdf, doc, docx. Max. file size: 10 MB