MARKETING EN COMMUNICATIE ADVISEUR

20.07.2022 / bergen op zoom

Concrete Valley

Sinds 2012 is Concrete Valley de thuisbasis van verschillende innovatieve, onderscheidende en toonaangevende bedrijven. De productielocatie in Bergen op Zoom heeft een oppervlakte van ruim 80.000 m2. Op het terrein zijn vier productspecialisten gevestigd die onder de vlag van Concrete Valley zelfstandig de markt bedienen. Alle bedrijven produceren beton elementen of aanverwante producten met een eigen specialisme in de markt. Van traditioneel tot complexe geometrische en lichtgewicht elementen. Alles wordt geproduceerd op vraag en op maat. Iedere opdracht is een nieuwe uitdaging waar innovatief en slim werken centraal staat.

THINK IT. SEE IT. MAKE IT.

Ben jij een expert in het delen van onze kennis, innovaties en successen?
Dan ben jij onze nieuwe Marketing Ambassadeur!

KERN VAN JE FUNCTIE

De ontwikkeling van onze bedrijven zit in een stroomversnelling. Daarom zijn wij op zoek naar een Marketing en Communicatie Adviseur. Jij gaat de stem, het gezicht en het marketing brein worden, kortom een echte marketing strateeg.

In deze rol zorg jij ervoor dat wij op positieve wijze onder de aandacht komen bij onze doelgroep. Vanuit jouw ervaring stel je een marketing en communicatieplan op. Je adviseert het MT en directie.

  • Je opereert op operationeel en tactisch niveau, echter is het voor jou ook een uitdaging om met diverse onderwerpen strategisch aan de slag te gaan;
  • Je stelt de (interne) nieuwsbrief op en bereid de geplande beursdeelname voor;
  • Jij bent een expert in ontwikkeling van goede teksten voor op Social Media, de website en andere kanalen. Je schrijft korte en bondige content die treffend is en pakt alles aan;
  • Je gaat actief aan de slag met de vertaling van de propositie richting de uitvoering. Dit, omdat het strategische aspect van communicatie een steeds grotere rol aanneemt.

Je functioneert op HBO niveau en jouw kennis van de Nederlandse & Engelse taal is uitstekend. Mocht jouw rugzak gevuld zijn met marketing kennis opgedaan in de praktijk dan ontmoeten wij je ook graag!

WAT NEEM JE MEE?

Jouw creativiteit, strategisch inzicht en affiniteit met onze producten neem je mee naar Concrete Valley. Jouw droombaan ligt binnen een ambitieuze organisatie waar denkers en doeners bij elkaar gebracht worden. Je bruist van de energie en weet dit over te brengen naar alle betrokkenen.

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Doordat je ondersteunend bent aan diverse labels binnen The Valley voel je goed aan hoe jij je tijd evenredig goed kan verdelen;
  • Je werkt als een pro met Adobe, denk hierbij aan Photoshop, InDesign en Premiere Rush;
  • Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar;
  • Je spreekt uitstekend Nederlands en Engels.

ONS DNA

Kijk hiervoor vooral op de website |www.concretevalleygroup.com |

Jij aard goed in ons team wanneer jij excelleert in je vak en gelooft in onbegrensde mogelijkheden.

Vitaliteit vinden wij erg belangrijk, zo verstrekken wij dagelijks vers fruit en lunchen wij gezamenlijk met een heerlijk vers soepje in onze recent verbouwde kantine. Ook dagen wij je iedere dinsdagmiddag uit voor een intensieve bootcamp waarna je met een voldaan gevoel huiswaarts keert.

Solliciteer

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Neem dan contact op! klik op de onderstaande button of  stuur een bericht met jouw CV naar Rowena Siemons, HR Manager Concrete Valley
E. solliciteren@concretevalley.nl | T. 0164-274250.

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, png, rtf, pdf, doc, docx. Max. file size: 10 MB