HR ADVISEUR 

24.11.2021 / bergen op zoom

Concrete Valley

Concrete Valley Group is een productie platform in Bergen op Zoom, waar op dit moment vier verschillende productspecialisten gevestigd zijn. In The Valley worden slimme, nieuwe technieken ontwikkeld, worden ideeën bedacht en vindt de productie plaats van hoogwaardige betonproducten.

THINK IT. SEE IT. MAKE IT.

Passen al jouw vaardigheden fantastisch in de rol van
HR Adviseur?
Twijfel dan niet en lees verder of wij matchen!

Kern van je functie: 

Als HR Adviseur ben je nauw betrokkenen bij diverse HR processen binnen The Valley. Dit zijn voornamelijk operationele werkzaamheden, maar ook op tactisch gebied maken we graag gebruik van je expertise. Jij bent werkzaam voor Concrete Valley Group en voorziet al onze zelfstandig opererende labels van HR advies. Samen met de manager HR vorm je het HR team van
Concrete Valley Group.

Zo ziet jouw dag eruit: 

Vandaag staat je agenda vol met afspraken en je hebt er zin in! Je start de dag met het bijwonen van een duurzaam inzetbaarheidsgesprek. Deze gesprekken worden jaarlijks met onze medewerkers gevoerd, waarbij vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en energie centraal staan. Het is een interessant gesprek waaruit naar voren komt dat de medewerker graag hulp krijgt bij het stoppen met roken, hier ga je na afloop van het gesprek meteen mee aan de slag. Wij vinden het erg belangrijk dat HR zichtbaar is binnen The Valley en vervolgt je dag dan ook met een ronde door de fabriek. Je wordt aangesproken door een medewerker met een vraag over het indienen van een declaratie, je legt hem uit waar in AFAS je dit onderdeel kan vinden en vervolgt je weg. Nu je toch in de fabriek bent loop je even langs één van de productieleiders om te vragen of de nieuwe uitzendkrachten goed gestart zijn en de veiligheidsdocumenten juist ondertekend zijn. Dit is allemaal uitstekend verlopen dus met voldoening vertrek je weer richting kantoor.

Het is woensdag en dat betekent “soep dag” in The Valley. Gezamenlijk met collega’s geniet je van een heerlijk soepje in onze gloednieuwe kantine. Je zit weer vol energie om de middag te starten en dat begint goed met het voeren van een sollicitatiegesprek voor de functie van Productiemedewerker. Een goed gesprek waar ook de leidinggevende erg blij van wordt, je krijgt een schouderklopje, wederom een goede werving en selectie verricht voor deze vacature!

Deze middag staan er diverse administratieve werkzaamheden op de planning. Je leest de signaleringen door voor het verlengen van certificeringen van medewerkers. Je constateert dat er een aantal collega’s nagenoeg gelijktijdig een herhalingscursus heftruck in de planning hebben staan, je bundelt deze groep medewerkers en organiseert een inhouse cursus.

Ook heb je een aantal interessante profielen doorgestuurd gekregen voor de functie van Werkvoorbereider. Je bespreekt samen met je HR collega de verschillende CV’s en maakt gezamenlijk een selectie wie er uitgenodigd wordt. Het inplannen van de afspraken verloopt soepel waardoor je tijd over houdt om te starten met de administratieve verwerking van een nieuwe indiensttreding. Een leuke klus om dit goed te verzorgen en de nieuwe collega een warm welkom te geven. De dag zit erop, je hebt een heerlijke productieve dag gehad en vertrekt met een tevreden gevoel huiswaarts.

Samenvattend

 • Jij bent naast HR Adviseur ook een krachtige Recruiter;
 • Vindt het een uitdaging om alle administratieve HR processen goed te laten verlopen;
 • Verzuim verwerk je zorgvuldig;
 • In- door- en uitstroom verdienen je ondersteuning en je vindt het een interessant om deze processen uit te voeren;
 • Je bent een organisator in hart en nieren, personeelsfeesten worden door jouw bijdrage onvergetelijk.

Wie ben jij

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Bent punctueel en hebt een uitstekende arbeidsethos;
 • Hard op de inhoud en zacht op de relatie typeert je;
 • Doordat je ondersteunend bent aan diverse labels binnen The Valley voel je goed aan hoe jij je tijd evenredig goed kan verdelen;
 • Kennis van AFAS is een pré;
 • Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar, bij voorkeur minimaal op vrijdag;
 • Je spreekt uitstekend Nederlands en goed Engels.

Ons DNA

 • Kijk hiervoor vooral op de website |www.concretevalleygroup.com|;
 • Maar wat je daar niet leest is dat je iedere dinsdagmiddag wordt uitgedaagd voor een intensieve bootcamp;
 • Wij zijn een groeiende organisatie met een uitstekende focus op gezonde groei;
 • Jij aard goed in ons team wanneer jij excelleert in je vak, jij gelooft in onbegrensde mogelijkheden.

Werken bij Concrete Valley?

Werken bij Concrete Valley betekent werken in een enthousiaste, ambitieuze, maar vooral ook plezierige werkomgeving. Vitaliteit vinden wij belangrijk binnen Concrete Valley. Zo verstrekken wij dagelijks vers fruit en kun je wekelijks meedoen aan de bootcamp bij ons in The Valley.

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie aan. Uiteraard maakt een passende financiële beloning onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Neem dan contact op! klik op de onderstaande button of  stuur een bericht met jouw CV naar Rowena Siemons, HR Manager Concrete Valley
E. solliciteren@concretevalley.nl | T. 0164-274250.