HEFTRUCKCHAUFFEUR MENGCENTRALE

08.06.2021 / bergen op zoom

Concrete Valley

Concrete Valley is een creatieve productie-hub in Bergen op Zoom. Waar op dit moment vijf verschillende product specialisten zijn gevestigd. In The Valley worden slimme nieuwe technieken ontwikkeld, bedenken wij ideeën en worden er hoogwaardige producten gemaakt.

THINK IT. SEE IT. MAKE IT.

Wil jij werken in het kloppend hart van Concrete Valley?
Als heftruckchauffeur bekleed jij een sleutel positie. Jij voorziet de bedrijven op tijd van beton. 

Zo ziet jouw dag eruit: 

Om 07:15 uur start je de werkdag bij Concrete Valley in het hart van onze fabriek, de mengcentrale. Jij bent verantwoordelijk voor het opstarten van de werkzaamheden rondom de centrale. Je zorgt dat de mallen voor de legoblokken, waarin gedurende de dag de restbeton wordt weggegooid leeg, schoon en geolied zijn. Ook zorg je dat het materieel rondom de centrale klaar is voor de eerste leverantie van beton.

Dan word je gebeld door de mengmeester dat de eerste bestelling binnen is gekomen. Je plaats de kubel op de juiste plaats onder de centrale en deze wordt gevuld met het betonmengsel. Je eerste rit is een grote bestelling en je zal het komende uur een paar keer op en neer moet rijden omdat er een mal voor een brug klaar ligt die gevuld gaat worden. Beheerst en veilig rij je naar de juiste hal, daar los je de kubel en keer je terug naar de mengcentrale om een nieuwe lading beton op te halen. De mal voor de brug is inmiddels volledig gevuld en jij kan door met een nieuwe opdracht. Met een hogedrukspuit reinig je de kubels grondig zodat bij een volgende bestelling geen restanten van het vorig mengsel achterblijven. Je hebt veel verschillende mengsels gereden vandaag en dit maakt je werk afwisselend.

Aan het einde van de dag reinig je alle kubels nogmaals grondig, ook het gebied onder en rondom de centrale maak je netjes en schoon net als de heftruck.
Je merkt dat je heftruck wat klein onderhoud nodig heeft en verricht dit zelf of in samenspraak met de technische dienst voordat de dag eindigt. Je hebt een fijne werkdag gehad en gaat met een tevreden gevoel naar huis.

Doordat je nauw betrokken bent bij de mengcentrale geven wij je de gelegenheid om je kennis verder uit te breiden op de centrale. Heb je een grote technische affiniteit en ben je een echte sleutelaar dan zou je op termijn ook in kunnen springen tijdens storingen in de mengcentrale.

Dit vinden wij belangrijk

  • Ruime ervaring op de heftruck in een dynamische (productie)omgeving;
  • In het bezit van een heftruckcertificaat;
  • Fulltime beschikbaar tussen 07:15 – 16:00 uur;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent communicatief sterk.

ONS DNA

  • Kijk hiervoor vooral op de website | www.concretevalleygroup.com |
  • Maar wat je daar niet leest is dat je iedere dinsdagmiddag wordt uitgedaagd voor een intensieve bootcamp;
  • Wij zijn een groeiende organisatie met een uitstekende focus op gezonde groei;
  • Jij aard goed in ons team wanneer jij excelleert in je vak, jij gelooft in onbegrensde mogelijkheden;
  • Dat wij vitaliteit belangrijk vinden laten wij niet alleen terugkomen in onze bootcamp. Jij krijgt dagelijks vers fruit en haast bij alle trainingen en uitjes komt een actief component terug.

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Neem dan contact op! klik op de onderstaande button of  stuur een bericht met jouw CV naar Rowena Siemons, HR Manager Concrete Valley
E. solliciteren@concretevalley.nl | T. 0164-274250.

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, png, rtf, pdf, doc, docx. Max. file size: 10 MB