constructeur m/v 

18.07.2022 / Concrete valley, bergen op zoom

Concrete Valley

Concrete Valley is een creatieve productie-hub in Bergen op Zoom. Waar op dit moment vijf verschillende product specialisten zijn gevestigd. In The Valley worden slimme nieuwe technieken ontwikkeld, bedenken wij ideeën en worden er hoogwaardige producten gemaakt.

THINK IT. SEE IT. MAKE IT.

Vertaal jij onze bouwkundige ontwerpen naar een gedegen constructieve berekening? Dan ben jij de nieuwe constructeur van Concrete Valley!

verantwoordelijkheden

De ontwikkeling van al onze bedrijven zit in een stroomversnelling, Concrete Valley groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een Constructeur die affiniteit heeft met (prefab) beton constructies.

Ieder label binnen The Valley is gespecialiseerd in een eigen segment van de prefab beton markt. Je mag hierbij denken aan een breed scala aan opdrachtgevers. Waarbij je vandaag een berekening maakt voor een complete betonnen gevel van 10.000 m2, maak je morgen een raming voor 50 lichtgewicht balkons in één project. De diversiteit aan projecten is enorm binnen The Valley en onze opdrachtgevers zijn zowel nationaal als internationaal gelokaliseerd.

Je werkt nauw samen met al onze labels die gevestigd zijn op één locatie in Bergen op Zoom, dit zorgt voor korte lijnen. Door deze korte lijnen kun je makkelijk en snel schakelen wat typerend is voor Concrete Valley.

Als constructeur ben jij verantwoordelijk voor de toetsing van het ontwerp van de elementen. Tijdens de toetsing let jij op sterkte, stabiliteit, stijfheid, duurzaamheid en veiligheid. Het onderzoek richt zich niet altijd enkel op beton, ook de bijbehorende achter constructie behoeft in sommige projecten jouw aandacht en toetsing.

Je stelt berekeningen op ten behoeve van de benodigde wapening van de elementen. Wapening wordt niet door al onze labels gebruikt, waardoor je ook hierin weer variatie krijgt in uitvoer van je werkzaamheden.

Daarnaast is contact onderhouden met engineers en tekenaars binnen The Valley één van je verantwoordelijkheden waar je met veel enthousiasme naar uit kijkt! Het kan voorkomen dat je tijdens je toetsing constructieve ingrepen door dient te voeren. De hieruit ontstane kosten bespreek je intern zodat je collega’s dit goed onderbouwd kunnen verantwoorden naar de opdrachtgever. Wat prachtig is aan je functie is dat signalering van optimalisaties ook tot je verantwoordelijkheden behoort. Je kan je voorstellen dat onze opdrachtgevers hier heel blij van worden!

Uiteraard komt het voor dat je rechtstreeks contact hebt met de hoofdconstructeur of een gemeente in de plaats waar het project uitgevoerd gaat worden. Jij stelt je tijdens deze contacten representatief op en jouw kundigheid zal onze opdrachtgevers niet ontgaan.

wie ben jij

  • Voor deze nieuwe rol is het belangrijk dat jij een zelfstandig opererende constructeur bent;
  • Je bent HBO/WO opgeleid;
  • Je bent communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Deze functie omvat heel wat. Dit betekent dan ook dat wij op zoek zijn naar een collega die fulltime aan de slag wil gaan;
  • Jij ziet het als een uitdaging om deze nieuwe functie samen met ons vorm te gaan geven.

ons dna

  • Kijk hiervoor vooral op de website |www.concretevalleygroup.com|;
  • Maar wat je daar niet leest is dat je iedere dinsdagmiddag wordt uitgedaagd voor een intensieve bootcamp;
  • Wij zijn een groeiende organisatie met een uitstekende focus op gezonde groei;
  • Jij aard goed in ons team wanneer jij excelleert in je vak, jij gelooft in onbegrensde mogelijkheden;
  • Dat wij vitaliteit belangrijk vinden laten wij niet alleen terugkomen in onze bootcamp. Jij krijgt dagelijks vers fruit en haast bij alle trainingen en uitjes komt een actief component terug.

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Neem dan contact op! klik op de onderstaande button of  Stuur jouw CV & motivatie naar Rowena Siemons, HR Manager Concrete Valley
E. solliciteren@concretevalley.nl | T. 0164-274250.

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, png, rtf, pdf, doc, docx. Max. file size: 10 MB