CALCULATOR

31.05.2021 / bergen op zoom

Concrete Valley

Concrete Valley is een creatieve productie-hub in Bergen op Zoom. Waar op dit moment vijf verschillende product specialisten zijn gevestigd. In The Valley worden slimme nieuwe technieken ontwikkeld, bedenken wij ideeën en worden er hoogwaardige producten gemaakt.

THINK IT. SEE IT. MAKE IT.

Als calculator bij Waco bekleed je een unieke rol. Jij ziet als eerste de plannen van de opdrachtgever en mag hiervoor bedenken hoe en tegen welke prijs wij de producten kunnen maken.

Zo ziet jouw dag eruit: 

Je begint de dag met een goed kop koffie en je hebt zin in vandaag, want er staan interessante projecten op de agenda waarvoor calculaties opgesteld moeten worden. Als calculator bij Waco bekleed je een unieke rol. Jij ziet als eerste de plannen van de opdrachtgever en mag hiervoor bedenken hoe en tegen welke prijs wij de producten kunnen maken. Zo ook vandaag, want je gaat een compleet pand calculeren. Zowel de constructieve elementen als ook de sierelementen komen terug in de opdracht.

Een calculatie maak je niet binnen 5 minuten en zeker niet voor een complexe opdracht. Je leest het bestek door en bekijkt de tekeningen, je ziet waar de uitdagingen en kansen liggen en neemt dit mee in je volledige calculatie.

Om een goed beeld van de totale kosten te krijgen neem je contact op met Timber Structures, onze modelmakerij die de mallen levert. Hij komt deze week nog met een prijs. Er zitten een aantal complexe mallen in dit project waardoor de prijs van de mallen een belangrijk onderdeel is van de calculatie. Ook heb je contact met de constructeur die je aan kan geven hoeveel wapening je nodig hebt. Je controleert of de arbeidsuren kloppen met de benodigde inspanningen en je realiseert je dat ook de transporteur nog gebeld moet worden voor een prijsindicatie. Gaandeweg het gesprek constateer je dat de elementen in dit project gestapeld kunnen worden op de trailer. Inmiddels heb je ook bericht gekregen van de leverancier voor alle inbouwvoorzieningen en dit is het laatste onderdeel wat je nodig hebt voor je calculatie.

Je voert alle data in het calculatieprogramma in en er rolt een totaalprijs uit. De uitgangspunten, de prijs en de benodigde inspanning verwerk je in een offerte en bespreek je met je collega Ron van de afdeling Sales. Je bent tevreden over de offerte en bent ervan overtuigd dat dit opdracht gaat worden!

Inmiddels ben je wel toe aan een lekkere lunch, samen met je collega’s pauzeer je en kun je even ontspannen. Vanmiddag staat de calculatie van een brug op de planning, zodra je de tekeningen ziet heb je gelijk zin om hier een mooie prijs voor te maken. Dit is ook precies waar voor jou de uitdaging ligt, van een prachtig architectenmodel een maakbaar model maken waardoor het plan écht gerealiseerd kan worden. Je update je collega einde middag dat de calculatie voor de brug af is en vraagt wanneer hij de offerte wil versturen naar de klant. Samen plan je een geschikt moment en jij weet als geen ander, dit wordt weer opdracht!

Dit vinden wij belangrijk

 • Je hebt feeling met onze producten, bezoekt regelmatig de fabriek en blijft hierdoor betrokken bij het gehele proces;
 • Je hebt een afgeronde MTS/HTS opleiding;
 • Ervaring als calculator is geen harde eis. Wij leren je graag alle kneepjes van het vak wanneer jij de ambitie en het doorzettingsvermogen hebt om een fantastische calculator te worden;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Goede kennis van Excel.

ONS DNA

 • Kijk hiervoor vooral op de website | www.waco.nl |
 • Maar wat je daar niet leest is dat je iedere dinsdagmiddag wordt uitgedaagd voor een intensieve bootcamp;
 • Wij zijn een groeiende organisatie met een uitstekende focus op gezonde groei;
 • Jij aard goed in ons team wanneer jij excelleert in je vak, jij gelooft in onbegrensde mogelijkheden;
 • Dat wij vitaliteit belangrijk vinden laten wij niet alleen terugkomen in onze bootcamp. Jij krijgt dagelijks vers fruit en haast bij alle trainingen en uitjes komt een actief component terug.

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Neem dan contact op! klik op de onderstaande button of  stuur een bericht met jouw CV naar Rowena Siemons, HR Manager Concrete Valley
E. solliciteren@concretevalley.nl | T. 0164-274250.